Vad är ACT ALP ® ?

Viktminskning för den envisa kroppen

Har du provat allt gällande viktminskning och ingenting fungerar?
Kanske till och med börjar gå upp på samma kost som du tidigare stått still på.
Har du kämpat med jojobantning, LCHF, Viktväktarna och äggdieter och inte gått ner?
Det spelar ingen roll vad du gör för det händer ändå ingenting?

Då läser du på rätt ställe.

Dags att hitta den sista passande pusselbiten så din kropp svarar på ditt ”kämpande”. Och att du med denna pusselbit kan slippa kämpa. Dags att börja arbeta med kroppen och hjärnan. Inte kämpa emot dem. (För de vinner alltid i alla fall)

Inga pulver och inga piller.
Inga hittepåprodukter, ersättningsprodukter eller kemikalier.

Vi äter var dag och vi äter frukost, lunch och middag. 
Grunden är animaliska proteiner, grönsaker/rotfrukter och naturliga fetter.
Glutenfri, alkoholfri och rekommenderat mejerifri.
Du väljer vilka animaliska proteiner – du behöver inte äta kött om du inte vill men du behöver kunna välja något annat, alltså inte vara vegetarian. Du känner efter om du endast vill äta grönsaker eller om du även vill/tål rotfrukter. Du får riktlinjer som du fyller med val som passar dig, din hjärna och din kropp.)

Vad står ACT ALP® för?
ACT ALP® står för ACT - Acceptance and Commitment Therapy och ALP -Annas Livstilsprotokoll! ACT ALP® är skapat av Anna Hallen och är en kunskap byggd på hormonresistens, nedsatt ämnesomsättning, svullnad och önskan att laga detta så viktminskningen fungerar igen. Ja, detta är något helt nytt och spännande.

Kortfattat går ACT ALP® ut på att en kropp som i många år utsatts för viktminskning kommer att sänka sitt leptin (berättar för hjärnan vilka fettreserver som finns på din kropp). Detta gör att T3 (din ämnesomsättning och energi) minskar.
Summasummarium: kroppen tror att den väger 47 kilo, du har fortfarande kilon kvar och ämnesomsättningen är nu låg. Du kommer märka detta som att nu fungerar ingenting trots att du gör alla rätt. Troligtvis upplever du även en energilöshet och kanske hopplöshet.
 
På detta har grundaren Anna Hallen lagt fokus på att våra organ ska få allt de behöver vissa dagar och vila från belastning andra dagar. Till exempel vårt lymfsystem & vår lever.

       

Önskar du gå en kurs i ACT ALP® ? 
Vänligen gå in under kurser för mer information om kurs och anmälan.